top of page

LET'S GET REEL

Als online ondernemer hebben we zoveel interessante gesprekken. We vertellen over onze ervaringen, onze struggles, onze dromen, onze (droom)projecten ...

 

Hoe fijn zou het zijn als die authentieke gesprekken werden vastgelegd en je die kan gebruiken voor social media. Die gesprekken waarin jij helemaal 'on fire' bent, die gesprekken waarin jij zelf vertelt over jezelf, jouw bedrijf - op jouw manier.

TESTDAG
OP 03/10

In deze online wereld kan social media en zeker video nog moeilijk ontbreken in jouw online onderneming. Video is here to stay - dat is wel duidelijk. Het is niet meer weg te denken - op TikTok, Instagram, YouTube ... 

 

Tegelijkertijd is het een constante struggle om in deze snel veranderende werelden authentiek te blijvenWat moet je nu weer posten? Is er een trend die je gemist hebt? Hoe blijf jij je authentieke zelf? ...

 LET'S GET REEL  

We introduce:  'Let's get REEL' . Een all-inclusive video-concept waarbij het opnemen & gebruiken van video op een authentieke manier nog nooit zo simpel was. Het enige dat jij hoeft te doen is een dagdeel met mij in gesprek gaan - en de rest wordt voor jou helemaal uit handen genomen.

Na deze filmdag ontvang jij alle korte video's ('snippets') in jouw mailbox - ge-edit, ondertiteld en helemaal in jouw branding. 

INZETTEN OP BEHAPBARE VIDEO'S WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK.

DANKZIJ 'LET'S GET REEL' VANG JIJ JOUW VUUR OP VIDEO.
ZO POSITIONEER JIJ JEZELF ALS EXPERT BIJ JOUW DOELGROEP OP EEN
KWALITATIEVE & DUURZAME MANIER.

Hoe gaan we te werk?

studio L'AERT-TRIX-2022029.jpg

WHAT's in it for you?

  • Een 'Connection Call' waarin we jouw expertise, jouw USP's en jouw verhaal bespreken.

  • Een videoshoot van 1,5u op een prachtige locatie (Antwerpen-Berchem).

  • Het resultaat? Minimaal 5 korte video's van telkens 20-60 seconden (ondertiteld & helemaal 'on brand').

Hi, ik ben laura

Als Online Marketeer & Creative Business Manager zie ik zoveel ondernemers struggelen met video, Instagram Reels, TikTok ... Iedereen wil zo graag consistent inzetten op video, tegelijkertijd blijft de vraag: HOE?

De tijd van de TikTok-dansjes is voorbij, maar video is here to stay. Het is een cruciaal onderdeel voor elke online onderneming die zichzelf op een authentieke manier als expert in de markt willen (blijven) zetten.

Met video kunnen wij jouw 'vibe' overbrengen, iets wat heel moeilijk is in een geschreven post. Wat jou 'jou' maakt, dat zie je op video direct. En het is ook die authenticiteit, die 'echtheid' die jouw doelgroep overtuigt.

Met 'LET'S GET REEL' geef ik jou een antwoord op die eerdere 'hoe' door daarbij ook in te zetten op die oprechtheid van jou & jouw merk. We maken samen onweerstaanbare content waar jouw passie vanaf springt.

bynouchka190723LA-09.jpg

Let's get reel

✔️ 'Connection Call' (1,5 uur)

✔️ Videoshoot op 3 oktober (1,5-2 uur)

✔️ Afleveren van 5 snippets (20-60 seconden)

✔️ Volledig ondertiteld & in branding

LET'S GET REEL (TESTDAG)

 

min. snippets

1,5 uur filmen

incl. locatie in Antwerpen

t.w.v.  €895 - voor jou:

€425

(exclusief BTW)

LET'S GET REEL (testdag)
bottom of page