top of page

Let's get reel

Als online ondernemer hebben we zoveel interessante gesprekken. We vertellen over onze ervaringen, onze struggles, onze dromen, onze (droom)projecten ...

 

We ondernemen, gaan door en dan is er ... die social media, waarin we vastlopen op het volgen van trends, TikTok-dansjes, het creëren van reels ...

 

Hoe fijn zou het zijn als die authentieke gesprekken werden vastgelegd en je die kan gebruiken voor social media. Die gesprekken waarin jij helemaal 'on fire' bent, die gesprekken waarin jij zelf vertelt over jezelf, jouw bedrijf - op jouw manier.

studio L'AERT-TRIX-2022329_edited.jpg

In deze online wereld kan social media en zeker video nog moeilijk ontbreken in jouw online onderneming. Video is here to stay - dat is wel duidelijk. Het is niet meer weg te denken - op TikTok, Instagram, YouTube ... 

 

Tegelijkertijd is het een constante struggle om in deze snel veranderende werelden authentiek te blijvenWat moet je nu weer posten? Is er een trend die je gemist hebt? Hoe blijf jij je authentieke zelf? ...

LET'S GET REEL 🚀

We introduce:  'Let's get REEL' . Een all-inclusive video-concept waarbij het opnemen & gebruiken van video op een authentieke manier nog nooit zo simpel was. Het enige dat jij hoeft te doen is een dagdeel met mij in gesprek gaan - en de rest wordt voor jou helemaal uit handen genomen (zelfs het budget voor de locatie).

Jij kiest zelf hoeveel snippets jij wil ontvangen:

 • 10 snippets - goed voor een kwartaal aan wekelijkse content

 • 20-25 snippets - goed voor een halfjaar aan wekelijkse content

Na deze filmdag ontvang jij alle snippets in jouw mailbox - ge-edit, ondertiteld en helemaal in jouw branding. Samen kiezen we ook hoe we deze dag vormgeven - de locatie, jouw look, jouw branding en natuurlijk ook de inhoud. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ze online zetten met een daarbijhorende caption. En zelfs dat kan ook nog uit handen worden genomen.

INZETTEN OP BEHAPBARE VIDEO'S WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK.

DANKZIJ '
LET'S GET REEL' POSITIONEER JIJ JEZELF ALS EXPERT BIJ JOUW DOELGROEP OP EEN KWALITATIEVE & DUURZAME MANIER.

Hoe gaan we te werk?

studio L'AERT-TRIX-2022029.jpg

WHAT's in it for you?

 • Een 'Connection Call' waarin we jouw expertise, jouw USP's en jouw verhaal bespreken.

 • Een dagdeel filmen op een prachtige locatie in verschillende settings (inclusief locatiebudget).

 • Het resultaat? Jouw gekozen aantal snippets van telkens 20-60 seconden (ondertiteld & helemaal 'in brand').

 • Maak jouw ervaring nog meer jij:

  • Make-up artiest - zo straal jij helemaal

  • Professionele foto's - als we toch al zo'n mooie locatie hebben

  • Uitwerken van copy - zo wordt alles voor jou uit handen genomen.

  • Nog iets extra nodig? We denken graag mee!

Hi, ik ben laura

Als Online Marketeer & Creative Business Manager zie ik zoveel ondernemers vastzitten met Instagram Reels, TikTok ... Iedereen wil zo graag consistent inzetten op video, tegelijkertijd blijft de vraag: HOE?

De tijd van de TikTok-dansjes is voorbij, maar video is here to stay. Het is een cruciaal onderdeel voor elke online onderneming die zichzelf op een authentieke manier als expert in de markt willen (blijven) zetten.

Met video kunnen wij jouw 'vibe' overbrengen, iets wat heel moeilijk is in een geschreven post. Wat jou 'jou' maakt, dat zie je op video direct. En het is ook die authenticiteit, die 'echtheid' die jouw doelgroep overtuigt.

Met 'LET'S GET REEL' geef ik jou een antwoord op die eerdere 'hoe' door daarbij ook in te zetten op die oprechtheid van jou & jouw merk. We maken samen onweerstaanbare content waar jouw passie vanaf springt.

studio L'AERT-TRIX-2022016.jpg

Let's get reel

✓ 'Connection Call'

✓ Dagdeel filmen (2 uur of 4 uur)

✓ Afleveren van de snippets (20-60 seconden)

✓ Volledig ondertiteld & in branding

01/ FEEL REEL

10 snippets

2 uur filmen

excl. locatiebudget

02/ THE REEL DEAL

20-25 snippets

4 uur filmen

incl. 250 locatiebudget

LET'S GET REEL
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Yes, jij kan ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Ofwel betaal je alles in één keer ofwel in twee keer. Wanneer je de betaling uitvoert, wordt er een automatische tweede inning gepland een maand na datum van aankoop.
 • Hoe zit het met de locatie?
  De locatie is in dit concept heel belangrijk. Deze maakt de video nu eenmaal helemaal af. Het weerspiegelt jouw stijl, jouw brand. In de prijs van 'The Reel Deal' zit daarom een locatiebudget van 250 euro inbegrepen. Zo is er wat meer ruimte om een mooie locatie te kiezen die helemaal bij jou past. Bij de start van onze samenwerking ontvang jij alvast enkele opties en/of bekijken we welke locatie jouw video's helemaal af zou maken.
 • Waarom een minimum aantal video's?
  Goede vraag! Jij krijgt zowiezo alle video's die we opnemen - ongeacht de hoeveelheid. Ik kies ervoor om te werken met een minimum aantal om voornamelijk teleurstelling te voorkomen. Het aantal snippets hangt voornamelijk af van hoe goed de opnames gaan. Ben je helemaal in flow? Dan zullen het waarschijnlijk meer video's zijn. Toch niet helemaal jouw dag? Dan krijg jij er minimum 10.
 • Wat moet ik zelf doen & hoeveel tijd kost me dat?
  Voor dit concept nemen we zoveel mogelijk uit handen. De shoot, het bepalen van de inhoud, de edit ... zitten allemaal inbegrepen in het pakket. Natuurlijk bespreken wij dit samen en geef jij jouw 'final go', maar wij zorgen voor al het praktische *shizzle*. Daarbij kan je zelf ook nog 'add-ons' toevoegen waardoor je nog meer uit handen kan geven zoals je make-up, professionele foto's, het schrijven van copy voor bij de snippets ... Het enige dat jij moet (mag?) doen, is met mij in gesprek gaan tijdens onze 'Connection Call' en tijdens de filmdag zelf. En natuurlijk helemaal jezelf zijn. Dit komt neer op ongeveer 2 uur werk inclusief de call, jouw kledij uitkiezen ...
 • Kan ik dit koppelen aan bepaalde dienst/product uit mijn aanbod?
  Yes, dat kan zeker! 'LET'S GET REEL' is origineel gefocust op jezelf als 'brand/ondernemer' in de kijker te zetten: waarom jij doet wat je doet, waarom je dat doet, wat jou uniek maakt ... Zo heb je video's die je kan blijven inzetten omdat ze vertrekken vanuit wie jij bent. Heb je binnenkort een lancering of wil je een bepaald product/dienst extra in de kijken zetten? Dan kunnen we dit zeker ook verwerken, zodat jij hiervoor ook content hebt. Geef dit gerust aan tijdens onze 'Connection Call'.
 • Op welke platformen kan ik de snippets gebruiken?
  De snippets worden standaard aangeleverd in het verticale 'reels'-format (9:16). Hiermee kan je de snippets inzetten op Instagram, TikTok, YouTube Shorts, Facebook ... Wil je de snippets graag ook gebruiken op je website? Dan is kan je zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Tijdens onze 'Connection Call' bespreken we dit verder en bekijken we wat voor jou de beste optie is. Indien je graag andere platformen dan je website, Instagram, TikTok, YouTube Shorts of Facebook wil gebruiken, kan je dat dan ook aangeven.
 • Hoe lang duurt onze samenwerking?
  Elke samenwerking die start kunnen we op een maand afronden. Natuurlijk hangt dit ook van jezelf af, de beschikbaarheden, de locatie ... Ervaring leert echter dat haast en spoed vaak impact heeft op de kwaliteit van het project. Laat ons samen de agenda's bij elkaar leggen en zien welke 'flow' we kunnen volgen. Heb je de smaak te pakken? Je kan Let's get Reel ook als abonnement nemen. Nadat wij onze eerste samenwerking hebben afgerond, ontvang jij 15% korting op alle volgende pakketten.
bottom of page