top of page

Let's get reel

Als online ondernemer hebben we zoveel interessante gesprekken. We vertellen over onze ervaringen, onze struggles, onze dromen, onze (droom)projecten ...

 

We ondernemen, gaan door en dan is er ... die social media, waarin we vastlopen op het volgen van trends, TikTok-dansjes, het creëren van reels ...

 

Hoe fijn zou het zijn als die authentieke gesprekken werden vastgelegd en je die kan gebruiken voor social media. Die gesprekken waarin jij helemaal 'on fire' bent, die gesprekken waarin jij zelf vertelt over jezelf, jouw bedrijf - op jouw manier.

studio L'AERT-TRIX-2022329_edited.jpg

In deze online wereld kan social media en zeker video nog moeilijk ontbreken in jouw online onderneming. Video is here to stay - dat is wel duidelijk. Het is niet meer weg te denken - op TikTok, Instagram, YouTube ... 

 

Tegelijkertijd is het een constante struggle om in deze snel veranderende werelden authentiek te blijvenWat moet je nu weer posten? Is er een trend die je gemist hebt? Hoe blijf jij je authentieke zelf? ...

LET'S GET REEL 🚀

We introduce:  'Let's get REEL' . Een all-inclusive video-concept waarbij het opnemen & gebruiken van video op een authentieke manier nog nooit zo simpel was. Het enige dat jij hoeft te doen is een dagdeel met mij in gesprek gaan - en de rest wordt voor jou helemaal uit handen genomen (zelfs het budget voor de locatie).

Jij kiest zelf hoeveel snippets jij wil ontvangen:

 • 10 snippets - goed voor een kwartaal aan wekelijkse content

 • 20-25 snippets - goed voor een halfjaar aan wekelijkse content

Na deze filmdag ontvang jij alle snippets in jouw mailbox - ge-edit, ondertiteld en helemaal in jouw branding. Samen kiezen we ook hoe we deze dag vormgeven - de locatie, jouw look, jouw branding en natuurlijk ook de inhoud. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ze online zetten met een daarbijhorende caption. En zelfs dat kan ook nog uit handen worden genomen.

INZETTEN OP BEHAPBARE VIDEO'S WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK.

DANKZIJ '
LET'S GET REEL' POSITIONEER JIJ JEZELF ALS EXPERT BIJ JOUW DOELGROEP OP EEN KWALITATIEVE & DUURZAME MANIER.

Hoe gaan we te werk?

studio L'AERT-TRIX-2022029.jpg

WHAT's in it for you?

 • Een 'Connection Call' waarin we jouw expertise, jouw USP's en jouw verhaal bespreken.

 • Een dagdeel filmen op een prachtige locatie in verschillende settings (inclusief locatiebudget).

 • Het resultaat? Jouw gekozen aantal snippets van telkens 20-60 seconden (ondertiteld & helemaal 'in brand').

 • Maak jouw ervaring nog meer jij:

  • Make-up artiest - zo straal jij helemaal

  • Professionele foto's - als we toch al zo'n mooie locatie hebben

  • Uitwerken van copy - zo wordt alles voor jou uit handen genomen.

  • Nog iets extra nodig? We denken graag mee!

Hi, ik ben laura

Als Online Marketeer & Creative Business Manager zie ik zoveel ondernemers vastzitten met Instagram Reels, TikTok ... Iedereen wil zo graag consistent inzetten op video, tegelijkertijd blijft de vraag: HOE?

De tijd van de TikTok-dansjes is voorbij, maar video is here to stay. Het is een cruciaal onderdeel voor elke online onderneming die zichzelf op een authentieke manier als expert in de markt willen (blijven) zetten.

Met video kunnen wij jouw 'vibe' overbrengen, iets wat heel moeilijk is in een geschreven post. Wat jou 'jou' maakt, dat zie je op video direct. En het is ook die authenticiteit, die 'echtheid' die jouw doelgroep overtuigt.

Met 'LET'S GET REEL' geef ik jou een antwoord op die eerdere 'hoe' door daarbij ook in te zetten op die oprechtheid van jou & jouw merk. We maken samen onweerstaanbare content waar jouw passie vanaf springt.

studio L'AERT-TRIX-2022016.jpg

Let's get reel

✓ 'Connection Call'

✓ Dagdeel filmen (2 uur of 4 uur)

✓ Afleveren van de snippets (20-60 seconden)

✓ Volledig ondertiteld & in branding

01/ FEEL REEL

10 snippets

2 uur filmen

excl. locatiebudget

02/ THE REEL DEAL

20-25 snippets

4 uur filmen

incl. 250 locatiebudget

LET'S GET REEL
bottom of page