top of page

CASES

Een greep uit de gerealiseerde werken van studio L'AERT

TOOL TANK CARDS

Groeien als ondernemer ... het brengt veel met zich mee. Zeker op technisch vlak onderschatten we vaak wat er allemaal mogelijk en wat daar allemaal moet voor gebeuren. Hoe pak ik dit het beste aan, welke tools kunnen mijn leven makkelijker maken, waar begin ik ... 

Dankzij de ToolTank Cards kan jij binnenkort wel de bomen door het bos zien. Deze uitgebreide kaartenset omvat 70+ tools waarmee jij aan de slag kan om jouw bedrijf te optimaliseren. Je wordt ondersteund in het maken van de juiste keuze van tool en hierna kan je ook direct aan de slag.

Het resultaat? Een unieke kaartenset, gedrukt op een coated stevig karton en afgeronde hoeken. De kaarten zijn praktisch en vlot te gebruiken - mede dankzij de ronde hoeken - bye bye ‘ezelsoren’ vermeden. Daarnaast werd ook het verpakkingsdoosje op maat gemaakt. 

THE ATELIER - BRANDING TO PRINT

In deze creatieve studio voor innovatieve ondernemers krijgen zij die het nodig hebben een plek voor zichzelf. Belangrijk bij het creëren van deze branding, is dat deze creatieve zielen bij 'the Atelier' enkel met hun creativiteit bezig zijn. De rest wordt voor hen geregeld - van een atelier tot verse maaltijden. Bij het uitwerken van het merk en het drukwerk was het dus belangrijk dat er ruimte was voor het verhaal van de creatieve ondernemer.

De samenwerking voor deze start-up resulteerde in een logo, typografie, kleurenpalet, plexi 'door sign' en drukwerk. Om ook dat luxe effect te vertalen in het drukwerk werd er gekozen om te werken met een kleur-op-sneetechniek. Clean meets classy.

STUDIO L'AERT - WELKOMSPAKKET

Bij studio L'AERT staat een persoonlijke aanpak centraal en dat is ook iets wat we willen doortrekken doorheen de 'customer journey'. We willen dat onze klanten zich gezien en gehoord voelen - binnen hun bedrijf, tegelijkertijd ook als persoon.

We ontwikkelden een welkomstpakket voor onze klanten waarbij we hen meenemen doorheen het verhaal van studio L'AERT en hen verwennen 'along te way'. Aangevuld met het nodige drukwerk, de juiste verpakking en de glanzende finishing touch is dit echt een project waar we heel trots op zijn.

Wat er verder nog in het welkomstpakket zit, dat gaan we nog niet verklappen. Wie weet ontvang jij er binnenkort zelf eentje en we willen dat het een echte verrassing blijft ;-)

ENKELE ANDERE PROJECTEN

bottom of page